Buka ménu utama

Dwimulyo, Penawar Tama, Tulang Bawang

Dwimulyo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Penawar Tama, Kabupatén Tulang Bawang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Dwimulyo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang
KacamatanPenawar Tama

Citakan:Penawar Tama, Tulang Bawang


Gnome-home.svg