Buka ménu utama

Empee Ara nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Indrapuri, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Empee Ara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanIndrapuri

Citakan:Indrapuri, Aceh Besar


Gnome-home.svg