Buka ménu utama

Indrapuri nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Indrapuri

Peta lokasi Kacamatan Indrapuri
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Besar
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Aceh Besar Citakan:Indrapuri, Aceh Besar


Nuvola filesystems folder home.png