Buka ménu utama

Empus Talu nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bebesen, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Empus Talu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanBebesen

Citakan:Bebesen, Aceh Tengah


Gnome-home.svg