Buka ménu utama

Endy Arfian (dilahirkeun di Jakarta, 22 Mei 2001) hiji aktor kabangsaan Indonésia (Jerman - Jawa). Endy nyaéta hiji-hijina anak.

Eusi

FilmografiÉdit

  • Opera Gajah (2011)
  • Brandal-Brandal Ciliwung (2012)
  • The Perfect House (2011)
  • Parts Of The Heart (2013)
  • Air Mata Terakhir Bunda (2013)
  • Para Pemburu Gajah (2014)
  • 12:06 Rumah Kucing (2017)
  • Pengabdi Setan (2017)[1]
  • 13: The Haunted (2018)
  • Sesat (2018)
  • Ghost writer (2019)

SinetronÉdit

Taun Judul Peran Produksi
2011-2012 Satria Satria Tripar Multivision Plus
2013 Buta tina Valley Pocong Amanah Surga Productions
Ji Ung soldadu patukangan Rawit Jiung Skenario Productions
2014 ABG Janten Manten Azis Amanah Surga Productions
2014-2015 Malaikat Jieun murag asih Surya
2015 Hujan Rangga
Balik Wolf ganteng
2016 Salam Sandy Productions DNA
Nacita Nico MD Hiburan
Kasampurnaan Cinta Juno NET. Hiburan
2017 Sobatén Sobat Eric MD Hiburan
Dear Nathan The Series [2] Bima Gambar ahérat

FTVÉdit

  • Pengorbanan Anak Tiri
  • Hidayah Artis Wong Deso
  • Maafkan Kakek
  • Kamu Bukan Ayahku
  • 3 Kali Ditalak Suami Dalam Semalam
  • Malaikat Kotak Pos
  • Mencari Mama
  • Suami Terburuk, Ayah Terbaik
  • Anakku Meninggal di Malam Takbiran
  • Tukang Odong-Odong Naik Haji
  • Rahasia Jam Ajaib
  • Cintaku Lala (2017)
  • Mr. Perfect and Miss Trouble Maker

IklanÉdit

Tumbu kaluarÉdit