Buka ménu utama

Fadoro Lalai nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Hiliserangkai, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Fadoro Lalai
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanHiliserangkai

Citakan:Hiliserangkai, Nias


Gnome-home.svg