Hiliserangkai, Nias

Hiliserangkai nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Hiliserangkai

Peta lokasi Kacamatan Hiliserangkai
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Nias
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Nias Citakan:Hiliserangkai, Nias


Nuvola filesystems folder home.png