Buka ménu utama

Fajar Indah nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Panca Jaya, Kabupatén Mesuji, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Fajar Indah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténMesuji
KacamatanPanca Jaya

Citakan:Panca Jaya, Mesuji


Gnome-home.svg