Buka ménu utama

Fajar Mataram, Seputih Mataram, Lampung Tengah

Fajar Mataram nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Seputih Mataram, Kabupatén Lampung Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Fajar Mataram
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Tengah
KacamatanSeputih Mataram

Citakan:Seputih Mataram, Lampung Tengah


Gnome-home.svg