Buka ménu utama


Fayi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Asmat, Propinsi Papua, Indonésia.

Distrik Fayi

Peta lokasi Distrik Fayi
Propinsi Papua
Kabupatén Asmat
Kapala distrik -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/kampung -


 t·s·é 

Kabupatén Asmat, Papua

Lambang Kabupaten Asmat.jpeg

Kacamatan: Agats | Akat | Atsy | Fayi | Pantai Kasuari | Sawaerma | Suator


Nuvola filesystems folder home.png