Buka ménu utama

Fino nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tuhemberua, Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Fino
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Nias Kalér
Kacamatan Tuhemberua

Citakan:Tuhemberua, Nias Kalér


Gnome-home.svg