Buka ménu utama

Fino nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tuhemberua, Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Fino
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kalér
KacamatanTuhemberua

Citakan:Tuhemberua, Nias Kalér


Gnome-home.svg