Buka ménu utama

Tuhemberua nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Tuhemberua

Peta lokasi Kacamatan Tuhemberua
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Nias Kalér
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Nias Kalér Citakan:Tuhemberua, Nias Kalér


Nuvola filesystems folder home.png