Buka ménu utama

Firdaus, Sei Rampah, Serdang Bedagai

Firdaus nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sei Rampah, Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Firdaus
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSerdang Bedagai
KacamatanSei Rampah

Citakan:Sei Rampah, Serdang Bedagai


Gnome-home.svg