Sei Rampah, Serdang Bedagai

Sei Rampah nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Serdang Bedagai, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Sei Rampah

Peta lokasi Kacamatan Sei Rampah
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Serdang Bedagai
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Serdang Bedagai Citakan:Sei Rampah, Serdang Bedagai


Nuvola filesystems folder home.png