Buka ménu utama

Gading nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pugung, Kabupatén Tanggamus, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Gading
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTanggamus
KacamatanPugung

Citakan:Pugung, Tanggamus


Gnome-home.svg