Buka ménu utama

Gading Rejo Kalér, Gading Rejo, Pringsewu

Gading Rejo Kalér nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gading Rejo, Kabupatén Pringsewu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Gading Rejo Kalér
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPringsewu
KacamatanGading Rejo

Citakan:Gading Rejo, Pringsewu


Gnome-home.svg