Buka ménu utama

Gading Rejo nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Pringsewu, Propinsi Lampung , Indonésia.

Kacamatan Gading Rejo

Peta lokasi Kacamatan Gading Rejo
Propinsi Lampung
Kabupatén Pringsewu
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Pringsewu Citakan:Gading Rejo, Pringsewu


Nuvola filesystems folder home.png