Gajah Mekar, Kutawaringin, Bandung

désa di Bandung, Jawa Barat

Gajah Mekar nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Kutawaringin, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Désa  Gajah Mekar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBandung
KacamatanKutawaringin




Gnome-home.svg