Buka ménu utama

Gajah Putih nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Gajah Putih

Peta lokasi Kacamatan Gajah Putih
Propinsi Acéh
Kabupatén Bener Meriah
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Bener Meriah Citakan:Gajah Putih, Bener Meriah


Nuvola filesystems folder home.png