Buka ménu utama

Gajahmekar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Soréang, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gajahmekar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanSoréang




Gnome-home.svg