Buka ménu utama

Galang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Galang

Peta lokasi Kacamatan Galang
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Deli Serdang
Camat -
Lega 150,29 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 73.043 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Deli Serdang Citakan:Galang, Deli Serdang


Nuvola filesystems folder home.png