Buka ménu utama

Galang Barat nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Galang, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Galang Barat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanGalang

Citakan:Galang, Deli Serdang


Gnome-home.svg