Buka ménu utama

Galih Lunik, Tanjung Bintang, Lampung Kidul

Galih Lunik nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tanjung Bintang, Kabupatén Lampung Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Galih Lunik
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Kidul
KacamatanTanjung Bintang

Citakan:Tanjung Bintang, Lampung Kidul


Gnome-home.svg