Buka ménu utama

Galudra, Cimalaka, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Galudra nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cimalaka, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Galudra
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanCimalaka




Gnome-home.svg