Buka ménu utama

Galudra, Cugenang, Cianjur

désa di Cianjur, Jawa Barat

Galudra nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cugenang, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Galudra
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanCugenang




Gnome-home.svg