Buka ménu utama

Galuga, Cibungbulang, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Galuga nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibungbulang, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Galuga
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCibungbulang




Gnome-home.svg