Buka ménu utama

Galuh nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Bojongsari, Purbalingga, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.[1]

Désa  Galuh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténPurbalingga
KacamatanBojongsari



Gnome-home.svg
  1. Permendagri RI No. 56 Tahun 2015 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Jawa Tengah)