Buka ménu utama

Gambir Baru, Kota Kisaran Timur, Asahan

Gambir Baru nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Kota Kisaran Timur, Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Gambir Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténAsahan
KacamatanKota Kisaran Timur

Citakan:Kota Kisaran Timur, Asahan


Gnome-home.svg