Kota Kisaran Timur, Asahan

Kota Kisaran Timur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Asahan, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.

Kacamatan Kota Kisaran Timur

Peta lokasi Kacamatan Kota Kisaran Timur
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Asahan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kota Kisaran Timur, Asahan


Nuvola filesystems folder home.png