Buka ménu utama

Gampong Jalan, Idi Rayeuk, Aceh Timur

Gampong Jalan nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Idi Rayeuk, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gampong Jalan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanIdi Rayeuk

Citakan:Idi Rayeuk, Aceh Timur


Gnome-home.svg