Idi Rayeuk, Aceh Timur

Idi Rayeuk nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Idi Rayeuk

Peta lokasi Kacamatan Idi Rayeuk
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Timur
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Aceh Timur Citakan:Idi Rayeuk, Aceh Timur


Nuvola filesystems folder home.png