Buka ménu utama

Gampong Ladang, Samatiga, Aceh Barat

Gampong Ladang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Samatiga, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gampong Ladang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanSamatiga

Citakan:Samatiga, Aceh Barat


Gnome-home.svg