Buka ménu utama

Samatiga nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Samatiga

Peta lokasi Kacamatan Samatiga
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Barat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Aceh Barat Citakan:Samatiga, Aceh Barat


Nuvola filesystems folder home.png