Buka ménu utama

Gampong Lhee, Nurussalam, Aceh Timur

Gampong Lhee nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Nurussalam, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gampong Lhee
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanNurussalam

Citakan:Nurussalam, Aceh Timur


Gnome-home.svg