Buka ménu utama

Gampong Mesjid, Nurussalam, Aceh Timur

Gampong Mesjid nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Nurussalam, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gampong Mesjid
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanNurussalam

Citakan:Nurussalam, Aceh Timur


Gnome-home.svg