Buka ménu utama

Gandasari, Kadupandak, Cianjur

désa di Cianjur, Jawa Barat

Gandasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kadupandak, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gandasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
KacamatanKadupandak
Pamaréntahan
 • Nami KuwuAsep Rukmana
Pangeusi1.658 jiwa



Gnome-home.svg