Kadupandak, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Kadupandak nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kadupandak
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega104,4 Kilométer pasagi
Pangeusi50.410 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan469 jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.17
Désa/kalurahan13

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit