Buka ménu utama

Kadupandak, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia


Kadupandak nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Kadupandak

Peta lokasi Kacamatan Kadupandak
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Camat Asep Suparman, S.Sos.
Lega 104,4 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 50.410 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan 469 jiwa/km²
Kalurahan/désa 13

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

 

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang