Buka ménu utama

Gandasoli, Tanjung Siang, Subang

désa di Subang, Jawa Barat

Gandasoli nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tanjung Siang, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gandasoli
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanTanjung Siang




Gnome-home.svg