Buka ménu utama

Gandoang, Cileungsi, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Gandoang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cileungsi, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gandoang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCileungsi




Gnome-home.svg