Buka ménu utama

Cileungsi, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Cileungsi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cileungsi
Lawang sakéténg Taman Buah Mekarsari
Lawang sakéténg Taman Buah Mekarsari
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
RégionJawa
Propinsi Jawa Kulon
KabupaténKabupatén Bogor
Lega
 • Total75 km2 (29 sq mi)
Pangeusi
 • Total261.549
 • Kapadetan3.5/km2 (9.0/sq mi)
Zona wanciUTC+7 (WIB)
Kode aréa0251
Désa/Kalurahan12
Ramatlokakecamatancileungsi.bogorkab.go.id

WisataÉdit