Buka ménu utama

Gantimulyo, Pekalongan, Lampung Wétan

Gantimulyo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pekalongan, Kabupatén Lampung Wétan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Gantimulyo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLampung Wétan
KacamatanPekalongan

Citakan:Pekalongan, Lampung Wétan


Gnome-home.svg