Buka ménu utama

Gapuro nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Warungasem, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa  Gapuro
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanWarungasem



Gnome-home.svg