Buka ménu utama

Gardumukti, Binong, Subang

désa di Subang, Jawa Barat

Gardumukti nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tambak Dahan, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gardumukti
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanTambak Dahan
Pamaréntahan
 • Nami KuwuH.Sodik Zajuly
Pangeusi5000 jiwaan




Gnome-home.svg