Geuredong Pase, Aceh Utara

Geuredong Pase nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Utara, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Geuredong Pase

Peta lokasi Kacamatan Geuredong Pase
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Utara
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Aceh Utara Citakan:Geuredong Pase, Aceh Utara


Nuvola filesystems folder home.png