Gle Deyah, Krueng Barona Jaya, Aceh Besar

Gle Deyah nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Krueng Barona Jaya, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gle Deyah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanKrueng Barona Jaya

Citakan:Krueng Barona Jaya, Aceh Besar


Gnome-home.svg