Buka ménu utama

Gle Deyah, Krueng Barona Jaya, Aceh Besar

Gle Deyah nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Krueng Barona Jaya, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gle Deyah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanKrueng Barona Jaya

Citakan:Krueng Barona Jaya, Aceh Besar


Gnome-home.svg