Buka ménu utama

Krueng Barona Jaya, Aceh Besar

Krueng Barona Jaya nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh , Indonésia.

Kacamatan Krueng Barona Jaya

Peta lokasi Kacamatan Krueng Barona Jaya
Propinsi Acéh
Kabupatén Aceh Besar
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Citakan:Kabupatén Aceh Besar Citakan:Krueng Barona Jaya, Aceh Besar


Nuvola filesystems folder home.png