Buka ménu utama

Gleng nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Sungai Mas, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Gleng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanSungai Mas

Citakan:Sungai Mas, Aceh Barat


Gnome-home.svg