Buka ménu utama

Gobang, Rumpin, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Gobang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rumpin, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Gobang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanRumpin




Gnome-home.svg