Rumpin, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Rumpin nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Rumpin
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
Lega111 Kilométer pasagi
Pangeusi140.465 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.01.18
Désa/kalurahan-