Buka ménu utama

Godung Borotan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pangaribuan, Kabupatén Tapanuli Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Godung Borotan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Kalér
KacamatanPangaribuan

Citakan:Pangaribuan, Tapanuli Kalér


Gnome-home.svg